Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά! Σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τα Δημοτικά Σχολεία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους:

  • Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Οι μαθητές της Α’ τάξης  με έναν μόνο συνοδό θα παραμείνουν στον προαύλιο χώρο του Σχολείου φορώντας μάσκα και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Οι υπόλοιποι μαθητές θα εισέλθουν στις τάξεις τους με μάσκα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών και θα αγιασθούν έκει. Η αποχώρηση των Α’ Β’ Γ’ τάξεων θα γίνει από την ανατολική πύλη ( Αραπάκι) και των Δ’ Ε’ ΣΤ’ τάξεων από την δυτική πύλη (Happyland) προς αποφυγή συγχρωτισμού.
  • Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το σχολείο θα λειτουργήσει από τις 8.15 έως 11.30 για όλες τις τάξεις. Οι μαθητές θα έρθουν με σχολικές τσάντες για να παραλάβουν τα βιβλία τους.
  • Η χρήση υφασμάτινης μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους κατά την είσοδο και την έξοδο από το σχολείο καθώς και κατά την παραμονή στις αίθουσες διδασκαλίας.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, καλή συνεργασία και κατανόηση!

Από τη Διεύθυνση

Έναρξη σχολικής χρονιάς 2020-2021