Οι μαθητές των δύο τμημάτων της Δ’ τάξης, με ευθύνη και συνοδεία των δασκάλων τους κ. Ευάγγελου Κοντοβουνήσιου και κ. Ελένης Μινάρδου, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, επισκέφτηκαν,κατόπιν συνεννοήσεως, τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Σιώτο.
Η επίσκεψη αυτή είχε διπλό σκοπό: α) Την παράδοση δύο επιστολών, που έγραψαν οι μαθητές του κάθε τμήματος ομαδικά στην τάξη, με αφορμή την ενότητα της Γλώσσας “Εμένα με νοιάζει” και στις οποίες τα παιδιά αναφέρονταν σε θέματα μόλυνσης του περιβάλλοντος στον τόπο μας (διαχείριση των σκουπιδιών στη θέση Κοσίνι – πιο γρήγορη και συστηματική ανακύκλωση).
β) να του πούμε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Ο κ. Δήμαρχος δέχτηκε τους μικρούς μας μαθητές κι αυριανούς πολίτες της Τήνου με πολλή χαρά ενώ απάντησε πολύ αναλυτικά κι ενημερωτικά σε όλες τις ανησυχίες κι απορίες τους. Επίσης του πρόσφεραν,σε ανάμνηση της επίσκεψής τους, χριστουγεννιάτικες κάρτες- αφίσες από ανακυκλώσιμα υλικά, φωτογραφήθηκαν μαζί του κι έψαλλαν όλοι μαζί τα κάλαντα.
Τέλος ο κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι μπορεί να μας ενημερώνει και στον χώρο του σχολείου μας για οποιοδήποτε θέμα της δικαιοδοσίας του μας απασχολεί.
Ήταν μια όμορφη εμπειρία που ικανοποίησε τους μαθητές μας.


Επίσκεψη στον Δήμαρχο Τήνου κ. Ιωάννη Σιώτο