Την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, οι τελειόφοιτοι μαθητές του σχολείου μας, φορώντας παραδοσιακές στολές, συμμετείχαν σε ομαδική φωτογράφιση με τη Σημαία.
Είχε προηγηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας. Εκεί, ο κος. Ιωάννης Πολατσίδης τους μίλησε για την ιστορία της Τήνου και τη συμμετοχή του νησιού στην Επανάσταση, ενώ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα μουσεία του Ιδρύματος.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, οι μαθητές της Στ’ τάξης έκλεισαν τον κύκλο τους στο Δημοτικό με ένα σύντομο δρώμενο, μέσω του οποίου αφηγήθηκαν στο κοινό πώς κύλησε η τελευταία τους χρονιά στο σχολείο!

Έτσι, στην αυλή του σχολείου, παρουσία των μαθητών και των εκπαιδευτικών των υπολοίπων τάξεων, εξιστόρησαν με χιουμοριστικό τρόπο την εμπειρία τους, ως τελειόφοιτοι, από τα απαιτητικά μαθήματα, τους αυστηρούς δασκάλους και τις δύσκολες μέρες της τηλεκπαίδευσης μέσω Webex. Έκλεισαν την αφήγηση τους με μια ομαδική χορογραφία, που είχαν από μόνοι τους προετοιμάσει για το τραγούδι “Jerusalema” που είχαν επιλέξει.

Παράλληλα, όλοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές ευχήθηκαν στους συνταξιοδοτούντες εκπαιδευτικούς κ. Ευάγγελο Κοντοβουνήσιο και την κ. Ευαγγελία Παγανέλη υγεία, ευτυχία και καλή ξεκούραση στα χρόνια που θα έρθουν.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και με ασφάλεια να επιστρέψουμε τον Σεπτέμβριο στο σχολείο μας!

Η ΣΤ’ τάξη μάς συγκινεί!