Κλείσιμο σχολικής χρονιάς και τι καλύτερο για τους μαθητές της Α? τάξης και όλου του δυναμικού της μονάδας να υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους του 2ου Νηπιαγωγείου Τήνου. Μία συνάντηση που στόχο είχε την γνωριμία των μαθητών του Νηπιαγωγείου με τους εκπαιδευτικούς, τους χώρους και τους συμμαθητές που θα συναντήσουν τη νέα σχολική χρονιά.

Η αδημονία και η χαρά μας ήταν διάχυτη μέρες πριν για τη συνάντηση. Περιμέναμε πώς και πώς να δείξουμε τα κατατόπια σε φίλους και συγγενείς μας από το Νηπιαγωγείο. Προετοιμάσαμε με προσοχή ζωγραφιές και τις ανταλλάξαμε με ένα πανέμορφο βιβλιαράκι με ζωγραφιές που μας έφτιαξαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου. Θα αποτελέσει ενθύμιο που θα τους περιμένει για την επόμενη χρονιά τους σε χώρο του σχολείου. Επίσης, σχεδιάσαμε διάφορα παιχνίδια στον προαύλιο χώρο για όλους τους μαθητές, στη συνέχεια συναντήσαμε τον διευθυντή της μονάδας κ. Μιχάλη Βαλάκα, όπου μίλησε στους μαθητές και τέλος μπήκαμε σε αίθουσα διδασκαλίας, παρουσιάζοντας τους μια μικρή διδακτική Μαθηματικών. Κατά την αποχώρηση τους προσφέραμε στους μαθητές του Νηπιαγωγείου ένα μικρό κέρασμα ώστε γλυκιά να είναι η ανάμνηση που θα τους συντροφεύει και θα τους μείνει από το σχολείο μας.

Αντί επιλόγου, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις συναδέλφους κα. Χαρούλα και κα. Κατερίνα του Νηπιαγωγείου, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους και το Δ/ντη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου που συμμετείχαν για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα. Όσο για τους φίλους μας από το Νηπιαγωγείο……καλό καλοκαίρι!!!

Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο στο σχολείο μας! Σας περιμένουμε!

Ο δάσκαλος της Α? τάξης

Αλέξανδρος Μαρνέρης

Καλωσορίσατε στο σχολείο μας!