Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της Σχολικής Εβδομάδας Εθελοντισμού για το Περιβάλλον «Lets do it Greece 2018» αύριο Παρασκευή 27/4 έχουμε προγραμματίσει δράση καθαρισμού της παραλίας του Αγίου Φωκά. Στη δράση αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε τα παιδιά να φοράνε καπέλο, δροσερά και άνετα ρούχα, αντηλιακό, κλειστά παπούτσια. Επίσης να έχουν μαζί τους νερό και κολατσιό.

Σας υπενθυμίζουμε πως απαγορεύονται τα κινητά τηλέφωνα και πως η τσάντα θα παραμείνει στο σχολείο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας σας γνωρίζουμε πως στο Σχολείο μας έχει τοποθετηθεί ειδικό βαρέλι συλλογής οικιακού τηγανέλαιου.

Συμμετέχοντας στην προσπάθεια που γίνεται στο νησί μας για να προστατεύσουμε το περιβάλλον, σας παροτρύνουμε να συμμετέχετε στη συλλογή του τηγανέλαιου η οποία θα γίνεται σε κλειστά πλαστικά μπουκάλια. Αυτά θα τοποθετούνται στο ειδικό βαρέλι που βρίσκεται στην ανατολική είσοδο του σχολείου μας.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

 

Let’s do it Greece!