2o
Κυριο μενου
Αρχική Σελίδα
Το σχολείο μας
Νέα
Αναζήτηση
Γωνια Μαθητων
Επετηρίδα μαθητών
Εργασίες μαθητών
Διασκέδαση
Δραστηριότητες μαθητών
Γωνια Εκπαιδευτικων
Επετηρίδα Εκπαιδευτικών
Δραστηριότητες
Τμημα Ενταξης
Ευχαριστήρια Επιστολή
Φωτογραφικό Υλικό
Υλικό Δωρεάς
Εκπαιδευοντας
Εκπαιδευτικό Υλικό
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Downloads
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ
Εργαστήρι Σοκολάτας




Με πολλή αγάπη ο Σύλλογος Γονέων οργάνωσε ένα γλυκό "Εργαστήρι Σοκολάτας" για τους μαθητές του σχολείου μας. Όλοι οι μαθητές ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με σύμμαχο το κέφι και την φαντασία τους πήραν μέρος με πολλή χαρά σε αυτή την εκδήλωση.



Οι φοβερές μαμάδες - κυρίες του Συλλόγου με πολύ κέφι μεταμόρφωσαν την αίθουσα τελετών του σχολείου μας σε ένα μεγάλο εργαστήρι σοκολάτας, όπου οι μικροί μαθητές επιδώθηκαν με μανία στην παρασκευή γλυκισμάτων με σοκολάτα.

   

Δεκάδες κουτιά μπισκότων, τεράστια κουτιά μερέντας, τρούφες και καραμέλες έγιναν γλυκοί πειρασμοί από τα παιδικά χεράκια και μεταμορφώθηκαν σε λαχταριστά σπιτάκια και σχέδια  κάθε  είδους.






Οι απίθανες όμως μαμάδες δεν έμειναν μόνο εδώ. Είχαν ετοιμάσει παιχνίδια, γρίφους και δραστηριότητες για τα παιδιά και το απόγευμα πέρασε αφήνοντας στους μικρούς μαθητές μόνο γλυκές αναμνήσεις.




 

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν τις λιχουδιές αλλά το εργαστήρι είχε και άλλο σκοπό... Οι περισσότερες γλυκές δημιουργίες ετοιμάστηκαν για την επόμενη ημέρα που στον ίδιο χώρο θα γινόταν το αποκριάτικο πάρτυ του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, που αποτελεί άλλη μια εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων.







Από τη μια η γλυκιά εμπειρία και από την άλλη η υπόσχεση ότι θα υπάρξουν πολλά τέτοιου είδους εργαστήρια με διαφορετικά αντικείμενα στο μέλλον δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια στα μέλη του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας!




 
Το νησι μας
Πορεία στην Τήνο
Ήθη και Έθιμα
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ...
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
Φυσικη Αγωγη
Μαθητικοί Αγώνες
Εκπαιδευτικό Υλικό ΦΑ
ΑΓΓΛΙΚΑ
Εργασίες Μαθητών
Διάφορα
Εκδηλωσεις
Σχολικές Γιορτές
Εκπαιδευτικές επισκέψεις
Διάφορες Εκδηλώσεις
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2o Δημοτικό Σχολείο Τήνου Μαρτίνου Νόρδερστρομ 4, T.K.84200,τηλ. 22830-22358
Ανάπτυξη -Προσαρμογή Ιστοσελίδας:
Πουλιόπουλος Άκης :: Σχεδιασμός: Μαυρίδης Κυριάκος
Διαχείριση Περιεχομένου: Τσουκνίδα Μαρία, Αράπη Ευαγγελία