Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου ικανοποιώντας το αίτημα του σχολείου μας, που υποστηρίχθηκε και από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διέθεσε το ποσό των 2.000 ευρώ εις μνήμην του εκλιπόντος Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού προκειμένου να αντικατασταθούν οι πεπαλαιωμένες βιβλιοθήκες στον χώρο του γραφείου των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν σύγχρονες ντουλάπες–βιβλιοθήκες, πολύ εξυπηρετικές, που έκαναν τον χώρο εργασίας μας αξιοπρεπή, λειτουργικό και άνετο.

Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς το Π.Ι.Ι.Ε.Τ.και όλους όσους δραστηριοποιήθηκαν για την υλοποίηση του εκσυγχρονισμού του εργασιακού μας χώρου.

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον συνάδελφο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πατέρα δύο μαθητριών του Σχολείου μας, κ. Παναγιώτη Μπουζαλάκο, για την προσφορά τριών υπέροχων φωτογραφιών από  προσωπικές του λήψεις –φωτογραφίσεις  της Τήνου με μια άλλη ματιά. Τις μετατρέψαμε σε μεγάλες αφίσες στο εργαστήριο του κ. Νίκου Μινάρδου και με αυτές διακοσμήσαμε τον χώρο του σύγχρονου πλέον γραφείου μας.

Κάθε ευγενική προσφορά μας κάνει όλους καλύτερους ανθρώπους!

Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί

του 2ου Δημοτικού Σχολείου

Το γραφείο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας άλλαξε!