Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ίσως δεν είναι αρκετό για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας προς τη δωρήτρια Εταιρία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ για τη μεγάλη δωρεά εννέα (9) βιντεοπροβολέων (προτζέκτορες) και εννέα (9) σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών αντίστοιχα, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε εννέα αίθουσες διδασκαλίας. Επίσης με την ίδια προσφορά – δωρεά της ανωτέρω Εταιρίας ικανοποιήθηκε το αίτημά μας για την αγορά και τοποθέτηση τριών (3) κλιματιστικών σε μεγάλες αίθουσες του σχολείου μας. Το αίτημα αυτό υποστηρίχθηκε και από τις ενέργειες του πάντα δραστήριου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Αυτή η σπουδαία προσφορά εξοπλίζει τεχνολογικά το σχολείο μας και δίνει τη δυνατότητα στο προσωπικό του, μαθητές και δασκάλους, να λειτουργήσουν σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής και της εκπαίδευσης. Έτσι πια το μάθημα έγινε πιο ευχάριστο, με πλούσιο εποπτικό υλικό και με άνετη και γρήγορη πρόσβαση στην πληροφορία και στη γνώση.

Επίσης, η προμήθεια των κλιματιστικών εξασφαλίζει τη θέρμανση για τους χειμερινούς μήνες αλλά και τη δροσιά για τους θερινούς, συνθήκες απαραίτητες για την άνετη διεξαγωγή του μαθήματος στις σχολικές μας αίθουσες.

 

Αυτή η πατρίδα στάθηκε, στέκει και θα στέκεται χάρη στους ευεργέτες της στην εθελοντική προσφορά , στην ανθρωπιά!

Πάντα ευγνώμονες…

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου

 

Μεγάλη δωρεά στο Σχολείο μας!