Στην Τήνο και στο γραφείο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00 π. μ. συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ύστερα από την αγγελία του θανάτου του αγαπημένου συναδέλφου, δασκάλου και διευθυντή του σχολείου μας επί σειράς ετών
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας εκτιμώντας όλη την εκπαιδευτική, διδακτική, παιδαγωγική και κοινωνική προσφορά του στο σχολείο, την εκπαίδευση και την κοινωνία μας
ψηφίζει ομόφωνα:
Να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία του Σχολείου μας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας του εκλιπόντος.
Να εκπροσωπήσει το Σύλλογο Διδασκόντων στη νεκρώσιμη ακολουθία, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Μιχαήλ Βαλάκας.
Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια του διδακτικού προσωπικού στην οικογένειά του και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Ο Δ/ντής του σχολείου: Μιχαήλ Βαλάκας
Οι εκπαιδευτικοί: π. Σκλάβος Ιωάννης, Ελένη Μινάρδου, Ευάγγελος Κοντοβουνήσιος, Στυλιανή Παρασκευά, Ευαγγελία Παγανέλη, Ιωάννης Νάζος, Άννα Λούβαρη, Κωνσταντίνος Βελαλόπουλος, Μπακογιάννη Γεωργία, Μαρνέρης Αλάξανδρος, Παππά Βασιλική, Πυραλή Εύα, Βελαλοπούλου Κυριακή, Κυρκοπούλου Ευαγγελία, Κατασίδου Δέσποινα, , Βιδάλη Ευαγγελία, Μωραΐτης Μάρκος. Παπαγεωργίου Χρήστος.

Ψήφισμα Συλλόγου Διδασκόντων 2ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου